the ugly truth (debitatii)

nu, nu m-am decis sa le iau pe toate la rand desi nu-i o ideea rea. Dar mi-a revenit cheful de a vedea filme. E drept ca majoritatea “de pe piata” sunt siropoase si total nerealiste. daca m-as lua dupa ele ar trebui sa cred ca viata e roz si roz este lumea toata… cand de fapt uneori e dura de abia ai curajul sa te ridici din pat s-o traiesti.

Ma enerveaza tipicareniile (scuzati-mi termenul in cazul in care nu exista) de genul: ea femeie frumoasa, ocupata domle (desi nush cum poate sa creasca o pisica daca e plecata tot timpul de acasa sau sa arate impecabil :D )…puternica, adevarata profesionista in ceea ce face!! si sarmana se intoarce acasa si nu o asteapta nimeni…acasa isi permite sa fie ea, fragila, sensibila, visand la un barbat ideal, completand lista aia lunga de calitati pe care Dl Minune ar trebui sa le aiba. Mai da chiar in toate filmele (comedii, va rog!!) femeile sunt asa triste si singurele pana vine iubirea de o scoate din monotonie? si in filmul de ieri era una, de asta intreb…:))

in fine, ca-mi pierd ideea.

mi-a placut filmul asta. de fapt ce scotea pe gura personajul principal masculin. Zicea omul niste adevaruri pe care le-am regasit (un pic mai voalat spuse) si in conversatii cu alti barbati. Tristul adevar e ca barbatii sunt mai putin complicati/complecsi decat ar vrea sa para (si nu vreau sa generalizez da nu ma pot abtine). Din pacate ei cauta ce cauta, din pacate trebuie sa-i dai pe spate cu fata ta interesanta, cu misterul, cu parul sau mai stiu eu ce mare calitate viseaza fiecare sa gaseasca intr-o femeie.

Iar noi stam cu lista si bifam. uneori asta se intampla inconstient, dar bifam. Iar ei, ei se opresc …unii secunde cat sa te priveasca in treacat in ochi, altii minute cat sa arunce doua replici, altii ore…altii mai curajosi stau zile, saptamani, luni. Unii pleaca atunci cand spaima ii cuprinde, exact cand nu trebuie…

in fine.

Adevarul gol golut e ca tare dubiosi mai suntem toti!!!!!!!!!!!!!!!!

Iar acum chiar nu ma mai feresc de generalizari…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

Anonim spunea...

Filmul face intr-adevar o sinteza destul de corecta spusa cu ajutorul unei povesti dragute si amuzante. Pentru barbati pare totul mai simplu, chiar daca unii dintre ei doar incearca sa arate alceva, dupa cum spui tu. Femeile in schimb au fiecare lista ei cu diverse puncte care trebuie bifate pentru a se indragosti. Acum, fiecare femeie isi alege punctele pe care vrea sa le bifeze la un barbat: atractie fizica, bani, sensibilitate, inteligenta, putere, comunicare, sentimente, siguranta de sine, felul cum face sex, cum se imbraca, comportament...Totusi, natura ne ajuta sa fim atrasi unii de altii, ritualul curtarii femeii fiind cel care creste increderea de sine atat a barbatului cat si femeii.

Trimiteți un comentariu